Σύνδεση στο λογαριασμό σας
Εισάγετε το email και τον κωδικό σας για να συνδεθείτε.
i

Άκυρο email ή κωδικός πρόσβασης. Παρακαλούμε δοκιμάστε ξανά

Δημιουργία νέου λογαριασμού
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€.
3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ
BRONZE WINNER E-VOLUTION AWARDS 2024
ΒΡΕΣ ΜΑΣ ΕΔΩ!
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ.
{{order.total_quantity}}
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ!
ΕΧΕΤΕ 1 ΠΡΟΪΟΝ
ΕΧΕΤΕ {{order.total_quantity}} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
{{item.category}}
{{item.quantity}}
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜ. {{ item.price }}
{{ item.discounted_price }}
Προσθέστε προϊόντα αξίας {{order.free_shipping_remaining_cost}} για Δωρεάν Μεταφορικά

Η επιτυχία των γαλλικών brands Lierac και Phyto Paris στα βραβεία Marie Claire

Στον κόσμο της ομορφιάς, η αναγνώριση από κορυφαίες πηγές είναι μια αναγνώριση της αφοσίωσης στην ποιότητα και την καινοτομία. Φέτος, στα βραβεία Marie Claire, δύο γαλλικά brands κατέκτησαν την κορυφή με τις εντυπωσιακές τους προτάσεις: Η Lierac και η Phyto Paris. Με μια ευρεία γκάμα προϊόντων, καθεμία προσφέρει εξαιρετικές λύσεις για τις ανάγκες της επιδερμίδας και των μαλλιών αντίστοιχα.

Η Lierac, μια πρωτοπόρος στον χώρο της γαλλικής περιποίησης της επιδερμίδας, ανανεώνεται και βραβεύεται για τις καινοτόμες συνθέσεις, τις απολαυστικές υφές και τις κομψές συσκευασίες των σειρών Hydragenist, Lift Integral, Cleansers και Premium. Από την αντιγήρανση έως την ενυδάτωση και την αντιμετώπιση των δερματικών ατελειών, η Lierac προσφέρει προϊόντα που συνδυάζουν την απόδοση και την αισθητική.

 

1. Η σειρά καθαρισμού και ντεμακιγιάζ περιλαμβάνει έξι συνθέσεις με ενεργά συστατικά που καθαρίζουν απαλά το δέρμα διατηρώντας παράλληλα την ακεραιότητα της επιφάνειας της επιδερμίδας ενώ ταυτόχρονα δρουν στο μικροβίωμα -την ασπίδα μικροοργανισμών (βακτήρια, ζυμομύκητες, μύκητες κ.λπ.)- του δέρματος με ένα νέο σύμπλεγμα πρεβιοτικών που διατηρεί την ποικιλότητά του και εγγυάται την ισορροπία του.


2. Η ανανεωμένη σειρά Hydragenist είναι αυτό που χρειάζεται η επιδερμίδα για να διατηρηθεία βαθιά ενυδατωμένη, λαμπερή και σφριγηλή από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Love Product για βαθιά ενυδάτωση, το The Rehydrating Serum της σειράς Hydragenist. Με 96% συστατικά φυσικής προέλευσης, ο ορός αυτός είναι μια πραγματική πηγή ενυδάτωσης. Η γεμάτη νερό υφή του αναζωογονεί και δροσίζει άμεσα και η επιδερμίδα εμφανίζεται πιο ελαστική και λαμπερή.

3. H επιτυχημένη σειρά έχει νέα έμπνευση, την αρχιτεκτονική, και έχει αποκτήσει πιο φυσικές συνθέσεις και πολύ απολαυστικές υφές. Η Lift Integral λειτουργεί σαν να είναι ο αρχιτέκτονας του δέρματος και αποκωδικοποιεί τους μηχανισμούς του. H σειρά περιλαμβάνει τον ορό The Tightening Serum, την κρέμα ημέρας The Firming Day Cream, την αναδομητική κρέμα νύχτας The Regenerating Nigth Cream και την κρέμα ματιών The Eye Lift Care.


4. Η ανανεωμένη Premium αναπτύχθηκε σε συνεργασία με μια ομάδα εμπειρογνωμόνων και επικεντρώνεται για πρώτη φορά σε 3 κύριες πρωτεΐνες που εμπλέκονται στη δερματική γήρανση: τη FOXO, την GDF-11 και τη NRF-2. Αυτές οι πρωτεΐνες διασφαλίζουν τη δερματική αναγέννηση, καταπολεμούν την γήρανση και τονώνουν τα ενεργά κύτταρα σε όλες τις στιβάδες του δέρματος. Ευθυγραμμισμένα με τη φιλική προς το περιβάλλον προσέγγισή τους, τα εργαστήρια Lierac σχεδίασαν νέες ανακυκλωμένες και ανακυκλώσιμες συσκευασίες, καθώς και συσκευασίες επαναπλήρωσης για την Πλούσια Κρέμα και τη Μεταξένια Κρέμα. Στη σειρά περιλαμβάνονται, ακόμα, η Κρέμα Ματιών και ο ορός Absolute Serum.

 

Από την άλλη πλευρά, η Phyto Paris έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών με τις ανανεωμένες σειρές που αντικατοπτρίζουν τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στον χώρο. Από βαμμένα και ταλαιπωρημένα μέχρι μαλλιά με λεπτή τρίχα ή τάση τριχόπτωσης, η Phyto Paris δημιουργεί σαμπουάν, μάσκες, ειδικές θεραπείες, προϊόντα styling, ακόμα και βιταμίνες, αποκλειστικά από φυτά χωρίς χημικά πρόσθετα, για μαλλιά που ακτινοβολούν υγεία και ζωντάνια.

1. Κρέμα ημέρας για θρέψη, Nutrition Phyto 7: Μία πρωτοποριακή κρέμα ημέρας που προσφέρει την καθημερινή δόση θρέψης που χρειάζονται τα ξηρά μαλλιά.


2. Réparation 230° θερμοπροστατευτικό spray κατά του σπασίματος: το απαραίτητο προϊόν καθημερινής φροντίδας που προστατεύει τα μαλλιά από τη θερμότητα έως 230°c.


3. Volume σαμπουάν για όγκο: Μία σύνθεση που καθαρίζει απαλά και αφήνει τα λεπτά μαλλιά με περισσότερο όγκο.


...

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΚΡΙΤΕΣ


«Προτιμώ τις φυτικές συνθέσεις για τη φροντίδα των μαλλιών μου και γι’ αυτό η Phyto είναι πάντα η πρώτη μου επιλογή. Οι ανανεωμένες συσκευασίες είναι σίγουρα ένα plus».
 
«Εκτός από όμορφες συσκευασίες που με κάνουν να θέλω να χρησιμοποιήσω τα προϊόντα, πάντα βλέπω στα μαλλιά μου το αποτέλεσμα που θέλω».
 

Με τη βράβευσή τους από το περιοδικό Marie Claire, η Lierac και η Phyto Paris επιβεβαιώνουν τη θέση τους στον χώρο της ομορφιάς, προσφέροντας στους καταναλωτές την αξιόπιστη ποιότητα και την απόλυτη απόλαυση στην περιποίηση του εαυτού τους.