Σύνδεση στο λογαριασμό σας
Εισάγετε το email και τον κωδικό σας για να συνδεθείτε.
i

Άκυρο email ή κωδικός πρόσβασης. Παρακαλούμε δοκιμάστε ξανά

Δημιουργία νέου λογαριασμού
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€.
3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ
BRONZE WINNER E-VOLUTION AWARDS 2024
ΒΡΕΣ ΜΑΣ ΕΔΩ!
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ.
{{order.total_quantity}}
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ!
ΕΧΕΤΕ 1 ΠΡΟΪΟΝ
ΕΧΕΤΕ {{order.total_quantity}} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
{{item.category}}
{{item.quantity}}
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜ. {{ item.price }}
{{ item.discounted_price }}
Προσθέστε προϊόντα αξίας {{order.free_shipping_remaining_cost}} για Δωρεάν Μεταφορικά

ΝΕΑ LIERAC PREMIUM! Η απόλυτη κυτταρική αντιγήρανση!

Τη σειρά LIERAC PREMIUM σίγουρα τη γνώριζες ήδη, τώρα όμως έπειτα από 10 χρόνια έρευνας η εταιρεία επανεφευρίσκει τη σειρά που ήδη ξεχωρίζει! Τη ΝΕΑ σειρά περιποίησης απόλυτης αντιγήρανσης που συνδυάζει εξαιρετική αποτελεσματικότητα, αισθητηριακές υφές και υψηλή φυσικότητα για επιδερμίδα που δείχνει πιο νεανική και πιο όμορφη! 

Έπειτα, λοιπόν, από 10 χρόνια έρευνας, τα Εργαστήρια Lierac εντόπισαν 3 πρωτεΐνες αγγελιοφόρους κλειδιά για την νεανικότητα του δέρματος και δημιούργησαν την αποκλειστική Τεχνολογία [F.G.N.] η οποία στοχεύει στις τρεις εξαιρετικά σημαντικές αγγελιοφόρους πρωτεΐνες: τη FOXO, την NRF-2 και τη GDF-11.

♦ Η πρωτεΐνη FOXO, η οποία είναι γνωστή ως “η πρωτεΐνη της αθανασίας”, συμβάλλει στην προστασία των βλαστοκυττάρων της επιδερμίδας. Ωστόσο, η FOXO απενεργοποιείται με την ηλικία.

Η λύση των εργαστηρίων LIERAC: εκχύλισμα από λευκό Σανδαλόξυλο , το οποίο έχει την ικανότητα να βιομιμείται την πρωτεΐνη FOXO συμβάλλοντας στην αναγέννηση της επιδερμίδας. Ως αποτέλεσμα, ενεργοποιείται η σύνθεση των συστατικών της επιδερμίδας: Κεραμίδια και Φιλαγγρίνη.

Η πρωτεΐνη GDF-11, η οποία είναι γνωστή ως “η πρωτεΐνη της νεότητας”, βοηθά στον επαναπρογραμματισμό των γερασμένων κυττάρων στο χόριο. Ωστόσο, η ποσότητα της GDF-11 μειώνεται με την ηλικία.

Η λύση των εργαστηρίων LIERAC: RNA Baobab, το οποίο μπορεί να ενεργοποιήσει την παραγωγή της GDF-11 για την αναγέννηση του δέρματος. Η σύνθεση βασικών συστατικών στο χόριο επανεκκινείται, συμπεριλαμβανομένων των: Κολλαγόνου τύπου I και Κολλαγόνου τύπου III.

Η πρωτεΐνη NRF-2, γνωστή ως “φύλακας της κυτταρικής δραστηριότητας”, συμβάλλει στην ενίσχυση της ζωτικότητας των κυττάρων τόσο στην επιδερμίδα όσο και στο χόριο. Ωστόσο, η NRF-2 απενεργοποιείται με την ηλικία.

Η λύση των εργαστηρίων LIERAC: εκχύλισμα από Σεμπερβίβο, το οποίο ενεργοποιεί την NRF-2 συμβάλλοντας στην αναγέννηση όλων των επιπέδων του δέρματος.

Πάμε να δούμε τα βήματα της απόλυτης αντιγηραντικής ρουτίνας LIERAC PREMIUM!

1. Το Απόλυτο Serum  : Διορθώνει όλα τα σημάδια της γήρανσης – Χαρίζει Λάμψη!

Ο ορός είναι σχεδιασμένος με 96% συστατικά φυσικής προέλευσης και διαθέτει την αντιγηραντική δύναμη 7.300 μικροσφαιριδίων(κατά μέσο όρο στη συσκευασία των 30ml). Η καρδιά της σύνθεσης συνδυάζει την τεχνολογία [F.G.N.] με την Παπαΐνη και τη Νιασιναμίδη για να στοχεύσει σε τρεις αιτίες γήρανσης της επιδερμίδας. Διορθώνονται όλα τα σημάδια γήρανσης: ρυτίδες, λεπτές γραμμές, κηλίδες, έλλειψη σφριγηλότητας, λάμψης, ελαστικότητας , πυκνότητας και αφυδάτωση.

Η διπλή υφή του προσφέρει μία μοναδική αισθητηριακή εμπειρία: τη φρεσκάδα του νερού μαζί με την άνεση του ελαίου. Το εμβληματικά φίνο, λουλουδάτο άρωμά του αναδεικνύει τις απαλές νότες από Γιασεμί, Τριαντάφυλλο και Ylang-ylang.

Δερματολογικά ελεγμένο
Κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας, ακόμη και για ευαίσθητες επιδερμίδες.

2.H Crème Voluptueuse – Διορθώνει όλα τα σημάδια της γήρανσης – Θρέφει!

Σχεδιασμένη με 95% συστατικά φυσικής προέλευσης διορθώνει όλα τα σημάδια γήρανσης και θρέφει την επιδερμίδα. Στην καρδιά της σύνθεσης συνδυάζονται η τεχνολογία [F.G.N.] με το Υαλουρονικό Οξύ και τη Νιασιναμίδη για να στοχεύσει σε τρεις αιτίες γήρανσης της επιδερμίδας. Εμπλουτισμένη με Βούτυρο Καριτέ χαρίζει θρέψη και εξαιρετική άνεση. Όλα τα σημάδια της γήρανσης έχουν διορθωθεί: ρυτίδες, λεπτές γραμμές, κηλίδες, έλλειψη σφριγηλότητας, λάμψης, ελαστικότητας, πυκνότητας και αφυδάτωση.

Η πλούσια και εξαιρετικά άνετη κρεμώδης υφή της αγκαλιάζει διακριτικά την επιδερμίδα με απαλότητα και χαρίζει βελούδινο τελείωμα. Το εμβληματικό φίνο λουλουδάτο άρωμά της αναδεικνύει τις απαλές νότες από Γιασεμί, Τριαντάφυλλο και Ylang-ylang.

Δερματολογικά ελεγμένο.
Κατάλληλη για κανονικές έως ξηρές επιδερμίδες, ακόμη και για ευαίσθητες επιδερμίδες.

Ενώ για εσένα που χρειάζεσαι αντιγήρανση και ενυδάτωση η Crème Soyeuse είναι η ιδανική!

Σχεδιασμένη με 95% συστατικά φυσικής προέλευσης διορθώνονει όλα τα σημάδια γήρανσης και ενυδατώνει την επιδερμίδα. Η καρδιά της σύνθεσης συνδυάζει την τεχνολογία [F.G.N.] με το Υαλουρονικό Οξύ και τη Νιασιναμίδη για να στοχεύσει σε τρεις αιτίες γήρανσης της επιδερμίδας. Εμπλουτισμένη με πούδρα φυτικής προέλευσης, χαρίζει ένα απαλό πουδρένιο φινίρισμα. Όλα τα σημάδια της γήρανσης έχουν διορθωθεί: ρυτίδες, λεπτές γραμμές, κηλίδες, έλλειψη σφριγηλότητας, λάμψης, ελαστικότητας, πυκνότητας και αφυδάτωση.

Η πλούσια και φίνα κρεμώδης υφή της γλιστράει στην επιδερμίδα σαν μετάξι, προσφέροντας ελαφρύ ματ αποτέλεσμα. Το εμβληματικό φίνο λουλουδάτο άρωμά της αναδεικνύει τις απαλές νότες από Γιασεμί, Τριαντάφυλλο και Ylang-ylang.

Δερματολογικά ελεγμένο.
Κατάλληλη για κανονικές έως μικτές επιδερμίδες, ακόμα και για ευαίσθητες επιδερμίδες.

EXTRA BONUS! Οι κρέμες προσώπου LIERAC PREMIUM είναι refillable, κάτι που σημαίνει πως η ΝΕΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ είναι ΠΙΟ ΦΙΛΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ!
Το βάζο τους έχει δημιουργηθεί από 40% ανακυκλωμένο γυαλί.
Ο όγκος (-68%) και το βάρος (-27%) της εξωτερικής συσκευασίας έχει βελτιστοποιηθεί. Είναι 100% ανακυκλώσιμη.
Όλα τα μέρη της συσκευασία είναι 100% ανακυκλώσιμα. 

Μόλις τελειώσει λοιπόν η κρέμα σου αγοράζεις μόνο το Refill και το τοποθετείς στο υπάρχον βαζάκι σου!

3. Η Crème Ματιών  – Διορθώνει όλα τα σημάδια της γήρανσης – Λειαίνει!

Με σύνθεση από 95% συστατικά φυσικής προέλευσης, η Crème Ματιών διορθώνει όλα τα σημάδια γήρανσης στην περιοχή των ματιών. Η καρδιά της σύνθεσης συνδυάζει την τεχνολογία [F.G.N.] με το εκχύλισμα Γεντιανής και τη Νιασιναμίδη για να στοχεύσει σε τρεις αιτίες γήρανσης της επιδερμίδας. Εμπλουτισμένη με πούδρα από Μάργαρο χαρίζει διακριτική λάμψη στην περιοχή των ματιών. Όλα τα σημάδια της γήρανσης έχουν διορθωθεί: ρυτίδες, λεπτές γραμμές, κηλίδες, έλλειψη σφριγηλότητας, λάμψης, ελαστικότητας, πυκνότητας και αφυδάτωση.

Η εξαιρετικά πλούσια υφή βάλσαμου γίνεται ένα με την επιδερμίδα, διευκολύνοντας τις κινήσεις μασάζ ενισχύοντας το άμεσο αποτέλεσμα αναζωογόνησης. Χωρίς άρωμα για μεγαλύτερη ανεκτικότητα. Δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένο.
Κατάλληλο για ευαίσθητα μάτια.

Είσαι έτοιμη για την Απόλυτη Κυτταρική Αντιγήρανση της ΝΕΑΣ LIERAC PREMIUM; Η απάντηση είναι σίγουρα ΝΑΙ!